Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Pokémon GO:n odotettu ominaisuus tekee vihdoin paluun

Puhelinvertailu

Pokémon GO:n odotettu ominaisuus tekee vihdoin paluun
Tämän vuoden ehdoton mobiilipelihitti Pokémon GO on saamassa ominaisuuden, jota pelaajayhteisö on odottanut kuukausia. Kyse ei ole varsinaisesti uudesta ominaisuudesta, vaan nelisen kuukautta sitten poistetusta ominaisuudesta, joka tekee nyt paluun.

Kyse on tietysti Nearby-ominaisuudesta, joka poistettiin ongelmallisena heinäkuussa. Tämän korvasi varmasti ainakin useiden mielestä heikommin toiminut Sightings-ominaisuus, mutta pian lähistöllä olevia Pokémoneja pääsee jälleen jäljittämään paremmin.

Pokémon GO:ta kehittävän Nianticin tiedotteen mukaan uusittu Nearby-ominaisuus saapuu Yhdysvaltoihin, Kanadaan sekä Eurooppaan. Tiedotteessa ei kerrota tarkemmin Euroopan maista, mutta se luvataan suureen osaan maanosasta. Niantic ottaa vastaan yhä palautetta ja mikäli näkee tarvetta korjaa ominaisuutta julkaisun jälkeenkin.

Tarkkaa julkaisuaikataulua ei myöskään annetta tässä vaiheessa, jonka lisäksi huhutuista muista päivityksistä ei sanota sanaakaan.

Nearby ominaisuus näyttää lähistöllä olevien Pokémonien suunnan, jotta Pokémon-kouluttaja voi ohjata itsensä suoraan haluamansa Pokémonin luo. Sightings ominaisuus puolestaan katoaa, joten pelaajilla ei ole jatkossa tietoa mitä satunnaisia kohtauksia on odotettavissa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja