Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tankkipelin kehittäjä osti suomalaisen pelistartupin

Manu Pitkänen

Tankkipelin kehittäjä osti suomalaisen pelistartupin
PC-pelikehittäjät ovat viime aikoina laajentuneet mobiilipelimarkkinoille ostamalla sektorilla jo markkinaosuuksia kahmineita yrityksiä. Esimerkiksi Activision Blizzard osti Candy Crush -pelejä kehittäneen Kingin ja Ubisoft osti taas Ketchappin. Sotapeleistään tunnettu Wargaming on vuorostaan ilmoittanut ostavansa suomalaisen Boomlagoon-pelistudion.

Boomlagoonin julkaisut eivät ole välttämättä valloittaneet sovelluskauppojen latauslistojen kärkipaikkoja, mutta vuonna 2012 perustettu yritys on kuitenkin pärjännyt alalla kohtuullisesti. Boomlagoonin julkaisemia pelejä ovat esimerkiksi Monsu, Spirit Hunter ja Super Soldiers.

Wargaming halunnee kaupalla hankkia erityisesti tieto-taitoa mobiilipelimarkkinoista. Boomlagoonin perustajat ovat hankkineet alalta aiempaa kokemusta muun muassa Rovion, Digital Chocolaten, Housemarquen ja Recoilin riveistä. Jää kuitenkin nähtäväksi millaisia mobiilipelejä Wargaming aikoo julkaista tulevaisuudessa. Saattaa olla, että Wargaming haluaa tuoda World of Tanks-, World of Warplanes- ja World of Warships -pelit myös Android- ja iOS-pelaajien saataville.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja