>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sammuileeko iPhone oudosti? Apple lupaa ilmaisen korjauksen

Manu Pitkänen

Sammuileeko iPhone oudosti? Apple lupaa ilmaisen korjauksen
Apple on käynnistänyt huoltokampanjan, jossa ilman kummempaa syytä sammuvien iPhone 6s -puhelimien akut vaihdetaan ilmaiseksi uusiin. Asiasta nousi suuri uutisaihe Kiinassa.

Applen esittämien tietojen mukaan vika koskisi pientä määrää syys-lokakuussa vuonna 2015 valmistettuja puhelimia ja johtuisi puhelimien tuotannon virheellisestä menettelytavasta, jonka takia akkukomponentit altistuivat ilmalle liian kauan. Pitkittyneen altistuksen takia akut rappeutuvat normaalia nopeammin ja tästä syystä puhelin myös sammuu yllättävästi.

Mikäli oma puhelin sammuu vaikka akussa pitäisi olla reilusti virtaa, niin ilmaisen korjauksen mahdollisuuden voi selvittää Applen julkaiseman verkkotyökalun avulla.

Kiinan kuluttajaviranomainen ei ole ollut tyytyväinen Applen toimenpiteisiin. Se on vaatinut yhtiöltä kattavampaa selitystä akkuongelmille ja huoltokampanjan laajentamista myös muihin iPhone-malleihin, joiden on sanottu kärsivän samasta ongelmasta. Joidenkin väitteiden mukaan Applen huolto ei välttämättä edes ratkaise ongelmaa, vaan puhelimen outo käytös jatkuu akun vaihtamisen jälkeenkin.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.