Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Chrome päivittyy Androidilla – Sisältää uuden lataushallinnan

Manu Pitkänen

Chrome päivittyy Androidilla – Sisältää uuden lataushallinnan
Tietokoneille vähän aika sitten julkaistussa Chrome 55:ssä huomattavin muutos aiempaan oli flash-selainlaajennoksen kytkeminen pois päältä oletuksena. Androidilla moiselle ei ole tarvetta, sillä mobiilissa flashia ei ole tuettu enää pitkään aikaan.

Androidilla Chromen 55-versio suurin uudistus onkin mahdollisuus katsoa verkkosivuilta löytyviä videoita tai kuunnella äänitiedostoja offline-tilassa. Kokonaisia verkkosivuja voi myös halutessaan tallentaa laitteen muistiin yhteydetöntä käyttöä varten. Verkkosivujen latausmahdollisuus ja ladattujen sisältöjen offline-käyttö löytyy painamalla URL-palkin oikeassa reunasta löytyvää kolmea pistettä.

Avautuvan valikon yläreunassa on pieni latauskuvake, jota painamalla saat avoinna olevan verkkosivun ladattua. Samainen ikoni ilmestyy myös video- ja audiotiedostojen toistonäkymään, jolloin voit ladata kyseiset tiedostot puhelimeesi.


Ladattuja sisältöjä voi selata mediatyypeittäin ja kronologisessa järjestyksessä avaamalla edellä mainitun valikon ja klikkaamalla sieltä auki Lataukset (Downloads).

Chromen muistinkäyttöä on myös tehostettu, joten selauskokemus pitäisi olla nykyistä mukavampi vähämuistisissa laitteissa.

Chrome 55:n pitäisi ilmestyä Google Playhin ladattavaksi lähiaikoina.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja