Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Voit joutua pettymään – iPhoneen ei olekaan tulossa suurta uudistusta

Manu Pitkänen

Voit joutua pettymään – iPhoneen ei olekaan tulossa suurta uudistusta
Spekulointi seuraavan sukupolven iPhonen sisältämistä uusista ominaisuuksista tuntuu alkavan vuosi vuodelta aikaisemmin. Varhaisessa vaiheessa alkaneiden huhujen huono puoli on siinä, että vaikka ne pitäisivätkin paikkansa, on tilanteilla tapana muuttua ja suunnitelmat niiden mukana.

Vuoden 2017 iPhonien ominaisuuksista alettiin huhuilla jo ennen kuin iPhone 7:ää oli edes esitelty, joten ei pitäisi olla kovinkaan ihmeellistä, että nyt alkuvaiheen huhuja ollaankin perumassa uusilla huhuilla. Japanilaisen Mac Otakara -sivuston lähteiden mukaan ensi vuoden iPhonet eivät saisi mitään suurta design-uudistusta, vaan niiden muotoilu on samankaltainen kuin iPhone 7:llä. Yksi uusi värivaihtoehto on kuitenkin tekeillä: punainen.

Applen on väitetty harkitsevan siirtymistä takaisin lasiseen takakuoreen. Tieto voi pitää paikkansa esimerkiksi OLED-näyttöisen juhlavuosimallin tapauksessa, mutta normaalit "iPhone 7S" -mallit olisivat Mac Otakaran mukaan samanlaisia kuin iPhone 7:kin. Sivuston lähteiden mukaan myöskään huhuttua langatonta latausta ei ole tulossa ensi vuoden iPhone-malleihin.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja