>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Bluetoothista uusi versio – Nopeuteen ja kantomatkaan iso parannus

Manu Pitkänen

Bluetoothista uusi versio – Nopeuteen ja kantomatkaan iso parannus
Bluetooth SIG on julkaissut kehittämästään langattomasta tiedonsiirtostandardista viidennen version, jonka luvataan mahdollistavan monipuolisemmat IoT-laitteet sekä niiden joustavamman käytön kotona.

Bluetooth 5 ei tuo uudistuksia suurempia uudistuksia tarkasti rajattuihin käyttötilanteisiin, vaan se uudistaa tiedonsiirtostandardia paljon kokonaisvaltaisemmin. Tiedonsiirtonopeus on kaksinkertaistettu ja kantomatkakin on kaksinkertaistettu Bluetooth 4.2:een verrattuna, joten uuden standardin myötä Bluetoothin pitäisi soveltua aikaisempaa paremmin erilaisiin IoT-laitteisiin. Bluetooth 5:n kuuluvuusalueen luvataan kattavan koko kodin.

Suorituskyvyn lisäksi Bluetooth 5:ssä on kiinnitetty huomiota häiriöttömyyteen. Tulevaisuudessa Wi-Fin tai muiden langattomien yhteyksien ei pitäisi aiheuttaa yhtä paljon häiriötä kuin nykyisin.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.