>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Super Mario Runista tulossa uusi villitys? Peliä pääsee kokeilemaan Applen myymälöissä

Manu Pitkänen

Super Mario Runista tulossa uusi villitys? Peliä pääsee kokeilemaan Applen myymälöissä
Nintendon on määrä julkaista odotettu Super Mario Run -mobiilipeli iPhonelle ja iPadille 15. joulukuuta. Esimakua uudesta pelistä on kuitenkin tulossa saataville jo tänään, paljasti Nintendon Amerikan-liiketoimintoja vetävä Reggie Fils-Aime Jimmy Fallonin The Tonight Show'ssa.

Apple ja Nintendo ovat tehneet tiivistä yhteistyötä Super Mario Runin lanseerauksessa. Peli pääsi parrasvaloihin tänä syksynä iPhone 7:n julkaisutilaisuudessa ja sen jälkeen kaikki kiinnostuneet pelaajat pystyivät tilaamaan itselleen sähköposti-ilmoituksen, kun peli julkaistaan virallisesti App Storessa. Millekään muulle sovellukselle tai pelille Apple ei tarjonnut vastaavaa mahdollisuutta.

Yhteistyö huipentuu tänään, kun peliä pääsee kokeilemaan ennakkoon Apple Store -kivijalkamyymälöissä. Suomessa Applella ei valitettavasti ole omia myymälöitä, joten suomalaisten fanien ei auta muu kuin odottaa ensi viikkoon saakka.

Super Mario Runista on povattu uutta suuren kokoluokan pelijulkaisua. Applen toimitusjohtaja Tim Cook paljasti lokakuussa, että Super Mario Run -julkaisuilmoituksen on tilannut yli 20 miljoonaa pelaajaa.Super Mario Runin täysversio maksaa App Storessa 9,90 euroa. Peli julkaistaan ensi vuoden puolella myös Androidille.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.