Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Mitä uutta Netflixistä löytyy? HIGH.FI kertoo kaikki uusimmat lisäykset

Manu Pitkänen

Mitä uutta Netflixistä löytyy? HIGH.FI kertoo kaikki uusimmat lisäykset
Uutisvahtipalvelu HIGH.FI:hin on tänään lisätty uusi sisältökategoria. Vaikka päivitys on periaatteessa pieni, saattaa siitä olla keskimääräistä enemmän iloa palvelun käyttäjille.

Palvelun uudesta Netflix-alakategoriasta löytyy jatkossa kaikki Suomen Netflixiin lisätyt uutuudet, eli niin elokuvat kuin TV-sarjatkin. Tietolähteenä käytetään Allflicks.fi-sivustoa, josta löytyy myös tarkemmat perustiedot elokuvista ja sarjoista, kuten ohjaajat ja näyttelijät. Netflixin tuoreimmat sisältölisäykset löytyvät navigointipolun Lifestyle > Elokuvat > Netflix takaa tai linkillä: HIGH.FI/netflix-uudet.

Tänään Netflixiin on ilmestyneitä uutuuksia on kaikkiaan kahdeksan uutta nimikettä, joista kuusi on Netflixin omia tuotantoja. Lisäyksiin kuuluvat esimerkiksi Spectral, Projekti Ihmemaa, Luna Petunia ja Fuller House

Suomalaisten uutissivustojen sisältöjä yhteen paikkaan kokoavaa HIGH.FI:tä voi käyttää joko verkkoselaimen kautta, mutta palvelusta on saatavilla myös mobiilisovellukset Androidille, iOS:lle ja Windows Phonelle.HIGH.FI on Puhelinvertailu.comia tuottavan AfterDawn Oy:n omistama verkkopalvelu.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.