Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung vahvisti: Aikoo tehdä Galaxy Note 7 -puhelimista käyttökelvottomia

Manu Pitkänen

Samsung vahvisti: Aikoo tehdä Galaxy Note 7 -puhelimista käyttökelvottomia
Samsung on vahvistanut julkaisevansa Yhdysvalloissa Galaxy Note 7 -älypuhelimelle ohjelmistopäivityksen, joka käytännössä estää puhelimen akkua latautumasta. Latauseston avulla markkinoille kiertoon jääneet puhelimet yritetään tehdä käyttökelvottomiksi.

Ohjelmistopäivitys aiotaan julkaista 19. joulukuuta ja se tuodaan saataville porrastetusti 30 vuorokauden aikana. Samsung ohjeistaa kaikkia Galaxy Note 7 -puhelimen omistajia palauttamaan laite jälleenmyyjälle. Palautetusta laitteesta asiakas saa rahansa takaisin.

Suurin osa Galaxy Note 7:n ostaneista on jo palauttanut puhelimensa, mutta esimerkiksi Yhdysvalloissa käytössä on edelleen vajaa 300 000 laitetta. Epästabiilin akun takia kaikki laitteet halutaan pois käytöstä jotteivät ne aiheuta vaaratilanteita omistajalleen tai ulkopuolisille.

Suurista operaattoreista Verizon on jo ilmoittanut, ettei se aio levittää päivitystä asiakkailleensa. Verizonin mukaan kaikilla ei ole välttämättä varapuhelinta, jota he voisivat alkaa käyttää kun Galaxy Note 7:stä loppuu virta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja