Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

iPhoneen lisättiin uusia emoji-hahmoja – Lataa tuore päivitys

Manu Pitkänen

iPhoneen lisättiin uusia emoji-hahmoja – Lataa tuore päivitys
Apple on julkaissut toisen suuremman ohjelmistopäivityksen iOS 10 -käyttöjärjestelmälle. Ohjelmistopäivityksen voi hakea omalle laitteelleen vanhalla tutulla tavalla eli Asetukset > Yleiset > Ohjelmistopäivitykset.

Suurin iOS 10.2:n mukanaan tuoma muutos on uusi TV-sovellus, jonka ideana on yhdistää useiden elokuvien ja TV-ohjelmien katsomiseen tarkoitettujen sovellusten sisältötarjonta yhteen paikkaan. Sovelluksesta saa ehkä kaikkein eniten irti Apple TV -medialaitteella, mutta sitä voi yhtä hyvin käyttää myös iPhonella ja iPadillä.

Toinen käyttäjille näkyvä päivitys liittyy emojeihin – niitä on tullut sata kappaletta lisää. Vanhoista ammattiin ja työhön liittyvistä hahmoista on tullut saataville naisversioita. Lisäksi iPhonen näppäimistöstä löytyvät myös face palm-, selfie-, gorilla- ja pekoni-emojit. Joidenkin vanhojen emojien ulkonäköä on myös uudistettu.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja