Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sovellushuijarit ovat ottaneet silmätikuksi uuden Super Mario Run -pelin

Puhelinvertailu

Sovellushuijarit ovat ottaneet silmätikuksi uuden Super Mario Run -pelin
Nintendon ensimmäinen oma iPhone-peli Super Mario Run saapui eilen App Storeen, mutta valtaosa maailman älypuhelinkäyttäjistä ei voi vielä peliä ladata, sillä se on toistaiseksi Applen yksinoikeus.

Nintendolta ei ole kerottu milloin peliä voi odottaa Androidille, mutta todennäköisesti siihen menee muutamia kuukausia. Tämän ajan Android-sovellushuijarit pyrkivätkin saamaan haaviin kaikki asiasta tietämättömät.

Ilmiö on tuttu useista peleistä, jotka eivät saavu Androidille kenties iOS:n kanssa samaan aikaan tai ovat muusta syystä poissa Play Kaupasta. Näin kävi myös esimerkiksi Flappy Birdin kohdalla. Kun virallista peliä ei löydy kaupasta, niin viekkaat pelipajat Aasiassa värkkäävät peliä muistuttavan feikkiversion ladattavaksi.

Mikäli peli löytyy Googlen palvelusta, niin todennäköisesti se ei ole yhtä vaarallinen kuin täysin ekosysteemin ulkopuolelta hankittu, mutta silti kannattaa olla varovainen. Kuten BGR varoittaa, niin erityisesti kuitenkin kannattaa varoa APK-paketteja, joiden luvataan tarjoavan aidon Super Mario Run -pelin Androidille. Sellaista nimittäin ei vielä ole ja paketti tulee melko varmasti haittaohjelmien kera.


Nintendon Shigeru Miyamoto on aiemmin kertonut, että Android-julkaisun ongelma on ollut tietoturva. Yhtiö haluaa tarjota piratismia estävän ja tietoturvallisen pelin, ja tästä syystä ensimmäiseksi julkaisualustaksi valikoitui iOS.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

P.S. Kaikkien diilit-uutiskirjeemme tilanneiden kesken arvomme joulukuussa 2019 mm. Turtle Beachin kuulokkeet ja muita palkintoja.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja