Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Unohda Super Mario Run, älypuhelimiin saapuu pian myös Mega Man!

Puhelinvertailu

Unohda Super Mario Run, älypuhelimiin saapuu pian myös Mega Man!
Toki Nintendo oli 80-luvun konsolikuningas ja sen omat pelit kuten Super Mario Bros. ja Duck Hunt saivat lapset haukkomaan henkeään, mutta NES-pelikonsolille julkaistiin niin monta muutakin huipputason peliä.

Nyt kun Nintendo on tuonut itsensä Super Mario Run -pelin myötä (ainakin osittain) älypuhelimiin, niin joko pian saisimme myös nuo muut legendaariset 80-luvun huippupelit älypuhelimiin?

Klassikkopeleistä tuttu peliyhtiö Capcom on vastannut myöntävästi ja kertoo nyt, että se tuo ensi vuonna älypuhelimiin hittipelisarja Mega Manin. Capcom kertoo, että pelisarjan yli 100 pelistä ensimmäiset kuusi saapuu mobiiliin, joista esimakua annetaan oheisella kuvakaappauksella.

Pelit luvataan alustavasti tammikuussa vain Japaniin, mutta toivoa sopii, että ne tulevat pian sen jälkeen ladattavaksi myös Yhdysvaltoissa ja Euroopassa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.