Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kehuttu kotimainen Oceanhorn-peli julkaistiin Androidille

Sami Koivunen

Kehuttu kotimainen Oceanhorn-peli julkaistiin Androidille
Helsinkiläisen Cornfox & Bros -pelistudion kehuttu Oceanhorn-peli saapui vihdoinkin Androidille.

Zelda-vaikutteinen Oceanhorn julkaistiin iOS:lle jo marraskuussa 2013 ja jatko-osakin on ehditty jo julkaista aiemmin tänä vuonna. Kyseessä kolmannesta persoonasta kuvattu roolipeli, jossa seikkaillaan, taistellaan ja ratkotaan pulmia. Oceanhornin ykkösosaa voi iOS:n ja Androidin lisäksi pelata myös Windowsilla, PS4:llä ja Xbox Onella. Kaikkiaan Ocenhornin ykkösosaa on myyty jo yli miljoona kappaletta.

Oceanhornin voi ladata Androidille Google Play -kaupasta. Pelin Android-version lataaminen on ilmaista, mutta esittelysaaren jälkeen pelissä eteneminen vaatii kertamaksun suorittamisen. Avajaistarjouksessa kertamaksun hinta on 5,99 euroa.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja