Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung voitti iPhone 8:n OLED-näyttötilaukset

Manu Pitkänen

Samsung voitti iPhone 8:n OLED-näyttötilaukset
Apple aikoo käyttää kaikissa OLED-näyttöisissä iPhone 8 -puhelimissa joustavia näyttöpaneeleita, kertoo The Korea Herald. Tavallisissa jäykissä OLED-näytöissä käytetään substraattimateriaalina lasia, kun taas joustavissa paneeleissa materiaali on vaihdettu muoviin.

Vaikka näyttöpaneeli onkin joustava, niin se ei tarkoita kuitenkaan koko puhelimen olevan joustava. Joustavuutta voidaan hyödyntää esimerkiksi taivuttamalla näyttöpaneeli kaarelle, kuten esimerkiksi Galaxy S7 edgessä on tehty.

OLED-paneelien toimittajaksi on valittu Samsung, joka pystyisi toimittamaan yksinään Applelle joustavia OLED-paneeleita noin 70–100 miljoonaan laitteeseen. Se vastaa suunnilleen puolta Applen koko vuoden älypuhelinmyynnistä. Tämän takia Apple todennäköisesti esittelee ensi syksynä sekä OLED- että LCD-näyttöiset iPhone 8 -älypuhelimet.

Markkinaspekulaatioiden mukaan Apple on käynyt neuvotteluita useiden näyttövalmistajien kanssa OLED-tuotannon lisäämiseksi, joten parin vuoden sisällä kaikki uudet iPhonet ovat todennäköisesti OLED-näyttöisiä. Neuvotteluita on käyty Samsungin lisäksi LG:n ja JDI:n kanssa.


The Korea Heraldin tietojen mukaan Apple saattaa käyttää OLED-näyttöisissä malleissa uutta käyttöliittymätekniikkaa, joka "reagoisi minkä tahansa sivun kosketuksiin". Aiemmissa huhuissa Applen on väitetty aikovan integroida kotinäppäin iPhonen näyttöön, jolloin näyttöala voisi kattaa lähes kokonaan puhelimen etuosan.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

P.S. Kaikkien diilit-uutiskirjeemme tilanneiden kesken arvomme joulukuussa 2019 mm. Turtle Beachin kuulokkeet ja muita palkintoja.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja