>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Super Mario Run rikkoi latausennätykset

Manu Pitkänen

Pokemon Go kohtasi voittajansa – Uutuuspeli rikkoo ennätyksiä
Super Mario Run -mobiilipelille povattiin ilmiömäistä suosiota ja nämä ennustukset näyttävät myös toteutuneen. Italialaisen putkimiehen tähdittämä tasohyppelypeli nousi heti julkaisunsa jälkeen latauslistojen kärkeen useissa eri maissa.

Mobiilisovellusmarkkinoita seuraavien analyysipalveluiden mukaan Super Mario Run olisi rikkonut Pokemon Gon ennätyksen julkaisupäivän latausmäärissä. Apptopian datan mukaan Super Mario -peliä olisi ladattu ensimmäisen päivän aikana yli 2,85 miljoonaa kertaa, kun Pokemon Gon kohdalla lataukset jäivät 900 000 kappaleeseen. Super Mario Run tuli saataville heti useissa eri maissa, kun taas Pokemon Go julkaistiin porrastetusti.

App Annien mittausten mukaan Super Mariota olisi kuitenkin ladattu pelkästään Yhdysvalloissa ensimmäisen 14 tunnin aikana yli 3,5 miljoonaa kertaa ja maailmanlaajuisesti koko päivän latauskerrat kohoavat yli 10 miljoonaan. Yli 20 miljoonan käyttäjän kerrotaan tilanneen ilmoituksen pelin julkaisusta.Huimasta suosiosta huolimatta peli on saanut varsin heikon arvostelun App Storessa: 2,5 / 5. Suurin osa kritiikistä vaikuttaisi liittyvän sovelluksen 9,90 euron hintaan. Se on nykyaikaiselle mobiilipelille melko paljon, mutta toisaalta Nintendo ei yritä rahastaa in-app-ostojen avulla. Peliä on arvosteltu myös sen vaatimasta jatkuvasta Internet-yhteydestä.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.