Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Messenger päivittyi – Uutena ominaisuutena ryhmävideopuhelut

Manu Pitkänen

Messenger päivittyi – Uutena ominaisuutena ryhmävideopuhelut
Facebook Messengerillä on voinut olla yhteydessä kavereihin ja sukulaisiin lähes kaikilla mahdollisilla keinoilla, mutta yksi olennainen viestintäkeino sen valikoimista on kuitenkin puuttunut: ryhmävideopuhelut.

Tämä puute korjaantuu Messengerin tuoreimmassa päivityksessä, joka on julkaistu iOS:lle ja Androidille (ryhmävidepuhelut tulevat saataville myös Messengerin web-versioon). Videoyhteydessä voi samanaikaisesti olla korkeintaan kuusi henkilöä, mutta 50 muuta käyttäjää voi osallistua keskusteluun pelkän äänen ja tekstiviestien kautta.

Kahdenkeskiset videopuhelut ilmestyivät Facebook Messengeriin keväällä 2015 ja ryhmä-äänipuhelut lisättiin palveluun tämän vuoden keväällä. Sattumaa tai ei, myös Kik lisäsi ryhmävideopuhelut viestipalveluunsa samanaikaisesti.

Facebook Messengerissä videopuheluihin voi lisätä eloa 3D-maskeilla. Ominaisuus on toistaiseksi saatavilla vain iOS-käyttäjille, mutta se on tulossa myöhemmin Android-käyttäjillekin.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.