>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Messenger päivittyi – Uutena ominaisuutena ryhmävideopuhelut

Manu Pitkänen

Messenger päivittyi – Uutena ominaisuutena ryhmävideopuhelut
Facebook Messengerillä on voinut olla yhteydessä kavereihin ja sukulaisiin lähes kaikilla mahdollisilla keinoilla, mutta yksi olennainen viestintäkeino sen valikoimista on kuitenkin puuttunut: ryhmävideopuhelut.

Tämä puute korjaantuu Messengerin tuoreimmassa päivityksessä, joka on julkaistu iOS:lle ja Androidille (ryhmävidepuhelut tulevat saataville myös Messengerin web-versioon). Videoyhteydessä voi samanaikaisesti olla korkeintaan kuusi henkilöä, mutta 50 muuta käyttäjää voi osallistua keskusteluun pelkän äänen ja tekstiviestien kautta.

Kahdenkeskiset videopuhelut ilmestyivät Facebook Messengeriin keväällä 2015 ja ryhmä-äänipuhelut lisättiin palveluun tämän vuoden keväällä. Sattumaa tai ei, myös Kik lisäsi ryhmävideopuhelut viestipalveluunsa samanaikaisesti.

Facebook Messengerissä videopuheluihin voi lisätä eloa 3D-maskeilla. Ominaisuus on toistaiseksi saatavilla vain iOS-käyttäjille, mutta se on tulossa myöhemmin Android-käyttäjillekin.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.