Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Galaxy S8 voi viivästyä – Julkaisu vasta huhtikuussa

Manu Pitkänen

Galaxy S8 voi viivästyä – Julkaisu vasta huhtikuussa
Eteläkorealaisen Maeil Business Newspaperin mukaan Galaxy S8 saapuu markkinoille ensi vuonna vasta huhtikuussa. Julkaisu viivästyisi näin ollen hieman Galaxy S7:n julkaisuaikataulusta.

Yhtenä selityksenä Galaxy S8:n julkaisun mahdolliselle lykkääntymiselle on pidetty Galaxy Note 7 -fiaskoa, jonka takia Samsung aikoo panostaa aiempaa enemmän Galaxy S8:n laadunvalvontaan. Uusin Galaxy S -sarjan malli on perinteisesti esitelty MWC-messuilla ja puhelin on tullut myyntiin pian tämän jälkeen.

Ensi vuonna Galaxy S8:aa ei välttämättä nähdä MWC-messuilla Barcelonassa, vaan Samsung voi esitellä puhelimen omassa lehdistötilaisuudessa New Yorkissa.

Samsungin on huhuttu siirtyvän täysin uuteen kehyksettömään muotoiluun, jossa puhelimen näytön osuus koko etupuolesta on maksimoitu. Uuden muotoilun takia Galaxy S8:sta voi puuttua kotinäppäin kokonaan ja sormenjälkiskanneri on upotettu näytön alle.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.