>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Viralliset luvut julki: Super Mario Runia ladattu yli 40 miljoonaa kertaa

Manu Pitkänen

Viralliset luvut julki: Super Mario Runia ladattu yli 40 miljoonaa kertaa
Super Mario Runin ounasteltiin rikkoneen latausennätyksiä julkaisunsa jälkeen – ja näin todella kävi. Nintendo ja Apple vahvistivat mobiilipelin kerryttäneen peräti 40 miljoonaa lautasta neljän ensimmäisen vuorokauden aikana.

Peli ampaisi heti julkaisun jälkeen useiden maiden sovelluskauppojen ladatuimmaksi sekä tuottoisimmaksi sovellukseksi. Tällä hetkellä Super Mario Run on tuottoisimpien mobiilisovellusten top 10 -listalla yli sadassa maassa. Pelin lataaminen ja kokeileminen on ilmaista, mutta täysversio maksaa 9,90 euroa.

Apple osallistui pelin lanseerausmarkkinointiin aktiivisesti ja peliä myydään parhaillaan yksinoikeudella App Storessa. Peli julkaistaneen ensi vuoden aikana myös Androidille.

Vaikka lukujen valossa Super Mario Runin julkaisu näyttää menneen erinomaisesti, ovat pelaajat esittäneet myös kritiikkiä. Pelin korkea hinta ja vaatimus jatkuvasti päällä olevalle verkkoyhteydelle ovat tuoneet pelille saavillisen huonoja arvosteluja App Storessa.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.