Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Hyötytekstiviestien suosio kasvaa – Sinäkin olet todennäköisesti saanut niitä

Manu Pitkänen

Hyötytekstiviestien suosio kasvaa – Sinäkin olet todennäköisesti saanut niitä
WhatsApp ja muut pikaviestipalvelut ovat korvanneet perinteiset tekstiviestit tavallisten kansalaisten välisessä viestinnässä, mutta yritykset tukeutuvat edelleen SMS-viesteihin. Elisan mukaan niin sanottujen hyötytekstiviestien määrä on lähes kaksinkertaistunut kahdessa vuodessa.

Hyötytekstiviesteillä tarkoitetaan mitä tahansa yritysten usein automatisoidusti lähettämiä ilmoitus- tai vahvistusviestejä. Tällaisia ovat esimerkiksi postin lähettämiä Pakettisi on saapunut -viestejä. Vuonna 2016 lähetettyjen hyötytekstiviestin määrä on peräti 85 prosenttia suurempi kuin vuonna 2014. Vuotuinen kasvu on noin 35 prosenttia. Verkko-ostoksiin liittyvien ilmoitusten lisääntymisen myötä joulukaudesta odotetaan taas uutta ennätystä.

Tekstiviestien selkein etu WhatsAppiin tai Facebook Messengeriin nähden yritysten näkökulmasta on se, että tekstiviestit ovat alustariippumattomia: ne eivät riipu palveluntarjoajasta ja viestit saadaan auki kaikilla matkapuhelimilla.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.