Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG esitteli keskihintaiset älypuhelimet Matti Meikäläisille

Manu Pitkänen

LG esitteli keskihintaiset älypuhelimet Matti Meikäläisille
LG aikoo esitellä ensi vuoden alussa CES-messuilla neljä uutta K-sarjan älypuhelinta ja LG Stylo 3:n. Uutuudet sijoittuvat LG:n tuoteportfoliossa keskihintaisiin puhelimiin. Muotoilussa puhelimiin on kuitenkin haettu lippulaivalaitteista tuttua premium-fiilistä.

Kaikista puhelimista löytyy irrotettava akku sekä muistikorttipaikka, joka voi tulla tarpeeseen jos kuvailee tai asentelee pelejä paljon.

Julkistetuista puhelimista edistynein on K10, jossa on 5,3 tuuman HD-näyttö, 120 asteen optiikalla varustettu viiden megapikselin etukamera ja 13 megapikselin takakamera, joka on LG:n mukaan sama kuin G-sarjan lippulaivapuhelimissakin. Teknisiin ominaisuuksiin kuuluu myös sormenjälkilukija. K8:ssa on myös 13 ja viiden megapikselin kamerat, mutta näyttö on vaihtunut pienempään viisituumaiseen malliin.

K10 ja K8 perustuvat molemmat Android 7.0 Nougatiin, kun taas K4:ssä ja K3:ssa on vanhempi Marshmallow-versio. K4:ssä ja K3:ssa 854 x 480 pikselin näytöt (5" ja 4,5").Stylo 3 on joukkion kookkain 5,7 tuuman HD-näytöllä. Sormenjälkilukijalla varustetun puhelimen erikoisuus on puhelimen mukana toimitettava stylus-kynä.

Tarkemmat tekniset tiedot löytyvät LG:n lehdistötiedotteesta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja