Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Pokémon GO saapui nyt Apple Watchille

Puhelinvertailu

Pokémon GO saapui nyt Apple Watchille
Pokémon GO on tämän vuoden ehdoton mobiilipelihitti. Vaikka mm. Supercellin Clash Royale on kahminut pelaajia valtaisasti, niin Pokémon GO oli ilmiö omassa kategoriassaan.

Nyt mobiilipeli on saapunut myös Applen älykellolle. Yksistään Apple Watchilla ei pysty pelaamaan peliä, mutta se antaa lisätietoa iPhonella pelatessa.

Apple Watchiin saapuu ilmoituksia esimerkiksi lähellä olevista Pokémoneista, PokéStopeista, munista ja mitaleista. Myös PokéStopeista saatavat tavarat on mahdollista kerätä suoraan kellosta. Lisäksi sovellus laskee matkaa seuraavaan kuoriutumiseen ja Buddy Pokémonin karkin saamiseen.

Tietysti kun kyseessä on liikuntaa vaativa peli, niin nyt sessiot voi tallentaa myös Apple Watchin aktiviteetiksi. Valitettavasti Pokémonien kiinniottamiseen tarvii edelleen puhelimen.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja