Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Vuoden oudoin lisälaite? Pusut iPhonen välityksellä

Puhelinvertailu

Vuoden oudoin lisälaite? Pusut iPhonen välityksellä
Puhelimen tarkoitus on tietysti alunperin ollut kommunikaatio ihmisten välillä kun välimatkat ovat pitkät. Älypuhelinten myötä laitteet toki pystyvät parempaankin ja yhteydenotot voi nykyisin tehdä vaikkapa videopuheluin. Nyt uusi lisälaite mahdollistaa läheisyyden kuitenkin aivan eri tavalla.

Kissenger on iPhonelle suunniteltu lisälaite, joka mahdollistaa pusuttelun videopuhelun välityksellä, kertoo BGR. Käytännössä Kissenger on siis robottihuuli, joka yhdistetään puhelimeen. Kissenger mukailee vastapuolen liikkeitä pienellä viiveellä.
Ymmärrettävästi laitetta suositellaan parisuhteessa oleville, jotka kenties pitkän välimatkan takaa kaipaavat lisää läheisyyttä, mutta tämän lisäksi laitteen valmistajat uskovat, että poskipusut perheen kesken sekä oudoimpana suosituksena julkkiksien ja fanien väliset moiskautukset.

Tiettävästi laite ei ole vielä myynnissä, mutta toimiva prototyyppi on jo rakennettu.

Epäilen, että vastaan on tullut tänä vuonna hullumpaa älypuhelimen lisälaitetta, mutta mikäli sellaiseen olet törmännyt niin kerro ihmeessä kommenteissa!
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja