Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Älypuhelinten huippupiiriä ei mainostetakaan suorituskyvyllä

Matti Vähäkainu

Älypuhelinten huippupiiriä ei mainostetakaan suorituskyvyllä
Qualcommilta odotetaan heti ensi vuoden alkuun uutta rautaa huippupuhelimiin. Vuodot osasivatkin jo tänään kertoa tulevan Snapdragon 835 -piirin tehoista, mutta uutuuspiiri on vahvistettu myös valmistajan toimesta.

Vaikka vuotaneissa tuloksissa kyseessä on todennäköisesti referenssilaite, niin ne vaikuttivat vahvistavan, ettei mitään huimia tehohyppyjä edellissukupolvesta ole tiedossa. Qualcomm onkin tosin päättänyt keskittyä tehokkuuden sijaan kertomaan markkinointimateriaalissa latauskyvyistä. Akkuominaisuuksien lisäksi twiiteissä vihjaillaan myös virtuaalitodellisuuteen ja kameraan viittaavista ominaisuuksista.

Snapdragon 835 on Qualcommin Twitter-viestien mukaan varustettu uudella Quick Charge 4.0 -ominaisuudella, joka tarkoittaa, että puolet akusta (2750mAh) voidaan ladata vain viidessätoista minuutissa. Tämä on nopeampi tahti kuin esimerkiksi huippunopea Dash-lataus OnePlus 3:ssa ja 3T:ssä.

Lisäksi yhtiön testien mukaan viiden minuutin latauksella voidaan saavuttaa viiden tunnin käyttöön tarvittava akkuvaraus. Qualcomm vahvistaa myös, että Snapdragon 835 julkaistaan todella ensi viikon CES-messuilla Las Vegasissa.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja