>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokian vanhasta karttafirmasta myytiin palanen Kiinaan

Manu Pitkänen

Nokian vanhasta karttafirmasta myytiin palanen Kiinaan
Saksalaiset autovalmistajat ovat myyneet 10 prosentin osuuden HERE-paikkatietoyrityksestä kiinalaiselle NavInfo-karttayhtiölle, Tencentille ja Singaporen valtiolliselle sijoitusrahastolle (GIC). Audi, BMW ja Daimler ostivat HEREn itselleen Nokialta viime vuonna 2,8 miljardilla eurolla.

Uusien sijoittajien ansiosta HEREn karttateknologialla on paremmat mahdollisuudet edetä Kiinan markkinoilla. Tätä varten HERE ja NavInfo perustavat kiinalaisen yhteisyrityksen. HEREn edistymisen Kiinassa voi myös tasoittaa Audin, BMW:n ja Daimlerin edistymistä Kiinan automarkkinoilla. Erityisen kiinnostavina voidaan pitää itsestään ajavien autojen aiheuttamaa markkinamyllerrystä, joka kaupungistuvassa Kiinassa luo varmasti suuren markkinapotentiaalin saksalaisille automerkeille.

NavInfon uutisoitiin jo kesällä 2015 harkitsevan HEREn osakkaaksi ryhtymistä, mutta perääntyi sittemmin suunnitelmistaan.

Tencent omistaa useita Kiinassa suosittuja mobiilipalveluja, jotka saattavat tulevaisuudessa siirtyä HEREn karttateknologian käyttäjiksi.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.