Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tämä viesti kaataa iPhonen viestisovelluksen, lopullisesti

Puhelinvertailu

Tämä viesti kaataa iPhonen viestisovelluksen, lopullisesti
Kaikki älypuhelimet saa kaatumaan jollakin kikalla, mutta Applella on ollut jo vuosien ajan ongelmia muun muassa viestisovellusten tietoturvan kanssa. Viimeksi tosin ongelma oli videon toistossa, jonka tosin pystyi jakamaan viestillä, mutta nyt ongelma on löytynyt jälleen viestisovelluksesta.

Uusin ongelma esiintyy tietyllä MMS-viestillä, jota avattaessa iPhone jumittaa täysin. Viestisovelluksen pystyy moniajoikkunasta sulkemaan, mutta ongelma ei lopukaan tähän. Valtavan kokoinen viesti tukkii iMessagen avattaessa aina vain uudestaan. Tiettävästi ongelmaan ei ole tällä hetkellä helppoa ratkaisua.

YouTubessa oheisen videon jakanut Vincedes3 kertoo, että ongelma löytyy ainakin iOS 9 ja iOS 10 -käyttöjärjestelmäversioista. Vincedes3 jakaa viestiä YouTube-videon kommenteissa, mutta emme suosittelen sen lataamista.Apple todennäköisesti – tai ainakin toivottavasti – julkaisee pian päivityksen ongelmaan, mutta sillä aikaa kannattaa olla varovainen MMS-viestejä avatessa.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja