Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Paljastuiko tuleva Moto X?

Puhelinvertailu

Paljastuiko tuleva Moto X?
Motorolan alkuperäisestä Moto X -mallista on jo yli kolme vuotta aikaa ja tänä vuonna yhtiö ei edes julkaissut uutta mallia, mutta uusien vuotojen mukaan Moto X:ää ei ole kuopattu.

Vuotaneiden kuvien väitetään esittelevän uutta Moto X -mallia, joka julkaistaan ensi vuonna. Viimeksi vuoden 2015 loppupuolella Motorola esitteli tukun eri X-malleja (Style, Play, Force), mutta nyt vaikuttaa, että on palattu takaisin alkuperäiseen yhden Moto X -mallin linjaan.

Onleaksin julkaisemien renderikuvien lisäksi Android Authority on julkaissut oheisen videon, jolla pyöritetään tulevaan Moto X:ää. Laitteen kamera vaikuttaa kovasti tämän vuoden Moto Z -mallilta, mutta poissa ovat Moto Mods -lisälaitteet mahdollistavat pinnit.

Mitään kovin erikoista laitteesta ei paljastu, joskin vanhan mallinen USB ihmetyttää syystäkin. Laitteen paksuus herättää myös kysymyksiä. 8,4 millimetriä on paljon lippulaivamallille. Kenties Motorola on pakannut laitteen täyteen akkua tai kyseessä ei olekaan kovin arvokkaasta laitteesta. Lähde ei olekaan aivan varma edes laitteen nimestä.


Renderöinnit perustuvat väitetysti tehtaalla käytettyihin CAD-tiedostoihin, jotka ovat käytännössä laitteen 3D-mallinnoksia.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

P.S. Kaikkien diilit-uutiskirjeemme tilanneiden kesken arvomme joulukuussa 2019 mm. Turtle Beachin kuulokkeet ja muita palkintoja.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja