Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung vahvisti: Uusi Android tulossa pian S7:lle

Puhelinvertailu

Samsung vahvisti: Uusi Android tulossa pian S7:lle
Samsungin tämän vuoden ehdoton ykköslaite älypuhelinten osalta oli Galaxy S7 ja sen sisarmalli Galaxy S7 Edge. Erityisesti Note7-mallin katastrofaalisen epäonnistumisen jälkeen S-malliston tärkeys on kasvanut.

Yhtiöstä paljastettiin tänään hyviä uutisia Galaxy S -mallistoon sijoittaneille, kertoo 9to5Google. Tulossa on vihdoin Android-päivitys uuteen Nougat-versioon Galaxy S7:lle ja S7 Edgelle. Tässä vaiheessa ei ole tietoa tarkalleen mikä versionumero tulee saataville, mutta päivitys on joka tapauksessa tulossa ensi kuussa.

Voi olla, että alkuun tulee vain Android Nougatin ensimmäinen 7.0-versio, mutta myöhemmin päivitetään uudempaan 7.1.1-versioon, joka esiteltiin Googlen toimesta joulukuun alussa. Vaikka 7.0 on merkittävämpi versio, niin myös 7.1.1 tuo mukanaan mukavia uudistuksia, muun muassa tehoparannuksia, uusia emoji- ja GIF-kuvia, uuden kamerakäyttöliittymän sekä sovelluspikavallinnat.Tarkkoja päivämääriä ei ole tiedossa ja päivitys saapuu laitteisiin todennäköisesti porrastettuna, mutta kuitenkin tammikuun aikana ja Samsungin mukaan niin pian kuin mahdollista.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja