Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple ennusti taas pieleen – iPhonen tuotantoa leikataan

Manu Pitkänen

Apple ennusti taas pieleen – iPhonen tuotantoa leikataan
Apple on päättänyt leikata iPhonen tuotantoa vuoden alussa, kertoo japanilainen talousmedia Nikkei. Syy tuotannon supistamiselle on iPhone 7:n ennakoitua heikompi kysyntä.

Tuotanto ei pienene kuitenkaan niin paljoa kuin vuosi sitten iPhone 6s:n kohdalla. Silloin Apple ennusti iPhone 6s:n tuotannon 20 prosentilla pieleen. Nyt tuotantoa leikataan tammi-maaliskuun osalta 10 prosenttia alkuperäisestä ennusteesta. Tuotantoketjun tietoihin tulee kuitenkin aina suhtautua varauksella. Voi olla, että Apple on vain siirtänyt tuotantoa kokoonpanijalta toiselle tai komponenttivalmistajalta toiselle.

Apple on kuitenkin ennustanut loka-joulukuun liikevaihdon olevan haarukassa 76–78 miljardia dollaria. Mikäli Apple yltää ohjeistukseen, tekee yhtiö uuden liikevaihtoennätyksensä (edellinen 75,87 miljardia dollaria).


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja