Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tehopiirin tiedot vuotivat jo – Tällainen on Snapdragon 835

Manu Pitkänen

Tehopiirin tiedot vuotivat jo – Tällainen on Snapdragon 835
Qualcommin on määrä esitellä uusi Snapdragon 835 -järjestelmäpiiri CES-messuilla Las Vegasissa, mutta Videocardz-sivusto on jo julkaissut piiriin liittyvää PR-materiaalia.

Snapdragon 835:stä löytyy kahdeksanytiminen Kryo 280 -suoritin, jonka tehokkaimpien ytimien kellotaajuus kohoaa parhaimmillaan 2,45 gigahertsiin. Neljän kevyempään käyttöön tarkoitetun ytimien kellotaajuus on rajoitettu 1,90 gigahertsiin. Samsungin 10 nanometrin prosessin ansiosta Snapdragon 835:n tehonkulutus on Qualcommin diojen mukaan laskenut puoleen Snapdragon 801:een verrattuna.

Adreno 540:n grafiikkaohjaimen suorituskyky on Qualcommin mukaan parantunut 25 prosentilla.

Uutta Snapdragon 835:ssä on myös Haven Securityksi nimetty rautaominaisuus, jonka ansiosta Qualcommin järjestelmäpiirit tukevat suoraan biometrista tunnistautumista. Modeemina käytetään Snapdragon X16:ta, joka kykenee parhaimmillaan lataamaan tiedostoja verkosta gigabitin nopeudella.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja