Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

WhatsApp ei enää toimi? Tässä on syy

Manu Pitkänen

WhatsApp ei enää toimi? Tässä on syy
WhatsApp on lakannut toimimasta tuhansissa tai miljoonissa laitteissa ohjelmistotuen päättymisen takia. WhatsApp ilmoitti vuosi sitten tuen loppuvan muiden muassa Android 2.1:ltä, Android 2.2:lta, Windows Phone 7:ltä ja iOS 6:lta.

Syy tuen päättymiselle on varsin luonnollinen: vanhat käyttöjärjestelmäversiot eivät sisällä WhatsAppin edellyttämiä ominaisuuksia, joten ohjelman kehittämisen näkökulmasta on järkevintä pudottaa vanhat alustaversiot pois kyydistä.

Alkuperäisessä ilmoituksessaan WhatsApp kertoi lopettavansa ohjelmistotuen myös BlackBerry OS:ltä, BlackBerry 10:ltä, Nokia S40:ltä ja Symbian S60:ltä. Näiden käyttöjärjestelmien osalta tukea päätettiin jatkaa kuitenkin tämän vuoden kesään saakka. Kovin pitkää jatkoaikaa Symbian-puhelimet eivät siis saaneet.

WhatsApp suosittelee käyttäjiään siirtymään uudempiin käyttöjärjestelmäversioihin. Se olisi muutenkin järkevää, sillä Android 2.2 ja iOS 6 eivät muutenkaan ole enää niitä kaikkein turvallisimpia mobiilikäyttöjärjestelmiä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.