>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Snapdragon 835 esitelty – Tulee seuraavan sukupolven älylaseihin

Manu Pitkänen

Snapdragon 835 esitelty – Tulee seuraavan sukupolven älylaseihin
Qualcomm on odotetusti esitellyt maailman ensimmäisen 10 nanometrin tuotantotekniikalla valmistetun järjestelmäpiirin, Snapdragon 835:n. Piiri on parhaillaan tuotannossa ja siihen perustuvien laitteiden odotetaan ilmestyvän markkinoille vuoden puoliväliin mennessä.

Snapdragon 835:ssä on kaikkiaan kahdeksan prosessoriydintä, joista vaativampaan käyttöön tarkoitetut neljä ydintä toimivat parhaimmillaan 2,45 gigahertsin kellotaajuudella ja neljä muuta ydintä toimivat korkeintaan 1,9 gigahertsin taajuudella. Piiriistä löytyy gigabitin tiedonsiirtonopeuksiin yltävä X16-modeemi sekä tuki langattomalle 802.11ad-lähiverkkoteknologialle (WiGig) ja Bluetooth 5:lle.

Adreno 540 -grafiikkapiirin suorituskyky on parantunut 25 prosentilla ja siitä löytyy potkua esittämään kuvaa ulkoisille 4K-näytöille 60 FPS:n kuvataajuudellakin.

Älypuhelimien lisäksi Qualcomm toivoo Snapdragon 835:n löytävän tiensä erilaisiin VR- ja AR-laseihin. Uusi Hexagon 682 -signaaliprosessori on suunniteltu yhteensopivaksi Googlen TensorFlow'n ja Halide-ohjelmointikielen kanssa. Ensimmäisenä Snapdragon 835:tä VR- ja AR-käytössä hyödyntää ODG, joka on suunnitellut R-8- ja R-9-älylasinsa piirin ympärille.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.