Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC:n pian julkistettava X10 paljastui?

Puhelinvertailu

HTC:n pian julkistettava X10 paljastui?
HTC:n edellinen 10-huippumalli ei ehkä jäänyt viime vuodesta monien mieleen esimerkiksi Note7:n tai edes Galaxy S7:n tavoin, mutta kyseessä oli monien mielestä yksi vuoden parhaista älypuhelimista. Se sai taiwanilaisyhtiön takaisin oikealle polulle ja kenties tänä vuonna tarjolla jatkoa hyvälle viime vuodelle?

Nyt tulevasta älypuhelinmallista on vuotanut kuvia verkkoon. VentureBeatin mobiilivuodoista tuttu Evan Blass on julkaissut oheisen kuvan, jossa esiintyy väitetysti HTC One X10. X-mallisto on HTC:n hieman lippulaivamallia edullisempi, mutta suuremmalla näytöllä varustettu mallisto, joka kilpailee mm. OnePlussan kanssa.

Kyse on nimensä mukaisesti siis One X9:n seuraajasta, jota odotetaan esiteltäväksi vielä vuoden ensimmäisen neljänneksen aikana. Tietojen mukaan näyttö on tälläkin kertaa 5,5-tuumainen ja muutokset ovat muiltakin osin pieniä. Kameran resoluutio on tosin kasvanut edeltäjän 13 megapikselistä reippaaseen 16 megapikseliin.


X10 sisältää MediaTekin kahdeksanytimisen järjestelmäpiirin, joka ei tosin ole aivan tehokkaimmasta päästä. Tosin kolmen gigatavun RAM-muistin kanssa se riittää varmasti oivasti useimmille. Puhelin julkistetaan todennäköisesti yhdessä HTC 10:n seuraajan sekä mahdollisen kolmannen puhelimen kanssa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja