Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

App Store rikkoo taas ennätyksiä – Nämä olivat suosituimpia sovelluksia

Manu Pitkänen

App Store rikkoo taas ennätyksiä – Nämä olivat suosituimpia sovelluksia
App Storen kautta myydyt sovellukset ja pelit tuottivat kehittäjille viime vuonna yli 20 miljardia dollaria – kasvua vuodesta 2015 oli jopa 40 prosenttia.

Vuonna 2008 julkaistu App Store on tuottanut sovelluskehittäjille yhteensä 60 miljardia dollaria, josta siis kolmannes kertyi pelkästään viime vuonna. Viime vuoden parhaiten tuottavimpia sovelluksia olivat muun muassa suomalaisen Supercellin julkaisema Clash Royale, Pokémon Go, Monster Strike ja Fantasy Westward. Suosituimmat tilauspohjaiset sovellukset olivat Netflix, HBO Now, Line, Tinder ja baseball-aiheinen MLB.com.

Uutenavuotena rikkoutui myös päivämyyntiennätys, joka nyt on 240 miljoonaa dollaria. Uudenvuoden ja joulun ladatuin sovellus oli Nintendon Super Mario Run. Koko joulukuu oli myös ennätyksellinen sovellusmyynnissä, kun rahaa ohjelmiin käytettiin yhden kuukauden aikana yli kolme miljardia dollaria.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.