Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tältä se näytti: Vuotanut video esittelee iPhonen prototyyppiohjelmistoa

Manu Pitkänen

Tältä se näytti: Vuotanut video esittelee iPhonen prototyyppiohjelmistoa
Apple-aiheisilla vuodoilla mainetta niittänyt Sonny Dickson on julkaissut verkossa lyhyen videon, jossa esitellään alkuperäisen iPhonen varhaisen vaiheen ohjelmistoa.

Acorn OS:ksi nimetty ohjelmisto on monilta osin klooni iPod-musiikkisoittimien käyttöjärjestelmästä. Käyttöliittymässä näkyy lähinnä erilaisia listavalikkoja, joita hallitaan iPod-soittimista tutulla click-wheel-kiekolla. iPhone-prototyypissä fyysinen kiekko on tosin vaihdettu virtuaaliseksi kosketusnäytön ansiosta.

Voimakkaat iPod-vaikutteet eivät ole mikään suuri yllätys, sillä Steve Jobsin tiedetään halunneen iPhonen kehityksen tapahtuvan iPod-insinöörien voimin – rekrytointi yhtiön ulkopuolelta haluttiin vuotojen takia pitää minimissä.

Jobsin tiedetään myös laittaneen iPhonen ohjelmistosuunnittelijat kaksintaisteluun, jonka lopputulos määrittäisi kehitetäänkö ohjelmistoa "kevennettynä Mac-käyttöjärjestelmänä" vaiko laajennettuna iPod-ohjelmistona. Acorn OS edustanee näistä kahdesta vaihtoehdosta jälkimmäistä ja kilpailun hävinnyttä vaihtoehtoa.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

P.S. Kaikkien diilit-uutiskirjeemme tilanneiden kesken arvomme joulukuussa 2019 mm. Turtle Beachin kuulokkeet ja muita palkintoja.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja