>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokian vanha kumppani yhteistyöhön Apple kanssa – Tulossa älylasit

Manu Pitkänen

Nokian vanha kumppani yhteistyöhön Apple kanssa – Tulossa älylasit
Bloggaaja ja teknologiaevankelista Robert Scoblen kuulemien tietojen mukaan Apple ja Carl Zeiss kehittäisivät yhdessä laajennettua tai tehostettua todellisuutta hyödyntäviä digitaalisia laseja.

Scoblen tietolähteenä Zeissillä työskentelevä henkilö, jonka hän ilmeisesti tapasi CES-messujen yhteydessä. On mahdotonta sanoa onko kyseisellä messuilla mukana olleella työntekijällä todellista tietoa kulisseissa tapahtuvasta kehitystyöstä vai onko kyseessä vain yhtiön sisällä liikkuva huhu, jonka hän on sattunut kuulemaan. Scoblen mukaan Apple saattaisi esitellä lasit jo tänä vuonna, mutta joidenkin tietojen mukaan julkaisu olisi vasta vuonna 2018.

Bloomberg uutisoi aiemmin Applen älylasisuunnitelmista ja uutistoimiston mukaan lasit olisivat valmiita vuonna 2018.

Zeissin esittelypiste sijaitsi keskellä aluetta, joka oli varattu laajennettua todellisuutta hyödyntäviä tuotteita varten. Zeissillä ei ollut kuitenkaan oikein mitään esiteltävää. Scoble spekuloi, että Applen kanssa tehty sopimus saattoi estää laajemman läsnäolon CESsissä.Zeiss on saksalainen optiikkaan erikoistunut yritys, joten Apple halunnee hyödyntää sen erikoisosaamista omissa älylaseissaan. Zeissin optiikkaa hyödynnetään jo esimerkiksi VR One Plus -katselulaitteessa. Matkapuhelinsektoria seuranneille Zeiss saattaa olla tuttu Nokian puhelimien kameroissa kätetystä optiikasta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.