Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tinder saa kovan haastajan: BumbleVIDissä seuraa haetaan videoilla

Manu Pitkänen

Tinder saa kovan haastajan: BumbleVIDissä seuraa haetaan videoilla
Deittisovellus Tinder on saamassa uudenlaisen haastajan BumbleVID-sovelluksesta, jossa yhdistetään toisaalta Tinderin ja toisaalta Snapchatin parhaimmat puolet. BumbleVIDissä ei siis kahlata läpi loputonta määrää valokuvia, vaan siinä mätsejä haetaan lyhyiden videoklippien avulla.

BumbleVIDissä Tinderin profiilikuva on siis korvattu 10 sekunnin mittaisella profiilivideolla, jonka tarkoituksena on saada vastapuoli siinä määrin vakuuttuneeksi, että hänet saadaan tykkäämään profiilistasi. Kun mätsi syntyy, pystyy toisen osapuolen videoita katsomaan 24 tunnin ajan – sen jälkeen katseluoikeus häviää. Profiilin videot pysyvät kaikkien "pyyhkijöiden" katseltavina.

Videoita pystyy nauhoittamaan suoraan sovelluksessa tai vaihtoehtoisesti profiiliin voi ladata valmiiksi nauhoitettuja pätkiä. Nauhoitteet eivät saa kuitenkaan olla yli vuorokauden vanhoja. Videoihin lisättävät filtterit ja tarrat ovat tulossa Bumbleen myöhemmin – jo nyt videoihin voi lisätä piirustuksia.Bumblen käyttäjäksi pääsee kunhan palvelu on varmistanut valokuvalla profiilin aitouden.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.