Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Helppo kikka WhatsAppiin: Näin lisäät GIF-kuvia viesteihin nopeasti

Manu Pitkänen

Helppo kikka WhatsAppiin: Näin lisäät GIF-kuvia viesteihin nopeasti
Viime vuoden lopulla WhatsAppiin saatiin vihdoin tuki GIF-animaatioille, mutta niiden lähettäminen voisi olla paljon nykyistä helpompaa. No onneksi tämäkin seikka on korjaantumassa.

WhatsAppin Android-sovelluksen tuoreimmasta beta-versiosta (2.17.6) löytyy nimittäin mahdollisuus hakea ja lähettää GIF-animaatioita Giphy-palvelusta. Miten Giphy-integraatio sitten toimii käytännössä? Animaatiot löytyvät WhatsAppin emoji-näppäimistön takaa, joten GIF-kuvien hakemiseksi sinun ei tarvitse kuin painaa WhatsAppin tekstikentän vieressä olevaa emoji-kuvaketta ja valita avautuvan ikkunan alareunasta GIF-valikko (keskellä alareunaa).

GIF-valikosta voi lähinnä selata valmiiksi tarjoiltuja animaatioita. Mikäli haluat etsiä sopivaa GIF-kuvaa, niin se onnistuu painamalla vasemmassa alreunassa olevaa suurennuslasia.

WhatsAppin beta-testaajaksi pääsee ilmoittautumalla Google Playn kautta, minkä jälkeen uusimman version saa ladattua normaalisti Google Playn kautta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja