Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC esittelee uusia puhelimia – Tulossa myös Vive-malli?

Manu Pitkänen

HTC esittelee uusia puhelimia – Tulossa myös Vive-malli?
Tammikuu on yleensä puhelinjulkistusten osalta hiljainen kuukausi, sillä suurimmat merkit panostavat helmikuun MWC-mobiilimessuille ja esittelee uusimmat huipputuotteensa siellä. HTC ei aio lähteä kilpailemaan mediahuomiosta MWC:n aikaan, vaan sen odotetaan esittelemän uusia puhelimia jo huomenna.

Tuoreimpien tietojen mukaan HTC:n huomisessa lehdistötilaisuudessa nähdään kaikkiaan kolme puhelinta, mukaan saattaa mahtua yksi Vive-brändin alla myytävä puhelin, joka olisi suunnattu ensisijaisesti VR-käytöstä kiinnostuneille kuluttajille. HTC Vive -logolla varustettu puhelin ainakin vilahtaa Evan Blassin (@evleaks) vuotamalla videolla. Markkinoille on ilmeisesti tulossa myös puhletti, josta löytyy LG V20:n tyyliin erillinen "ilmoitusnäyttö".

Videon perusteella HTC aikoisi markkinoida uusia puhelimiaan laajojen personointimahdollisuuksien avulla. Samanlaista kikkaa yritti aikaisemmin Motorola Moto Maker -suunnittelupalvelun avulla.

Blass julkaisi Twitter-tilinsä kautta myös toisen videon, jossa demonstroidaan HTC Ocean -puhelinta. Kyseessä on kuitenkin lähinnä HTC:n suunnittelijoiden konseptituote, joten videolla nähtyä laitetta ei välttämättä hetkeen nähdä markkinoilla.Molemmat julkaistut videot löytyvät alta.Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.