Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tuleeko Android Nougat Galaxy S7:lle jo ensi viikolla?

Manu Pitkänen

Tuleeko Android Nougat Galaxy S7:lle jo ensi viikolla?
Samsung on luvannut julkaista Android Nougatin Galaxy S7 -älypuhelimille tammikuun aikana. Ajankohta on hieman epämääräinen, mutta uuden vuodon ansiosta siihen on saatu hieman tarkennusta.

Euroopassa myytäviin Galaxy S7 -malleihin (SM-G935F) päivitys saatetaan julkaista jo 17. tammikuuta eli vajaan viikon kuluttua. Näin väitetään ainakin ruutukaappauksessa, joka esittää Samsung Turkin kommenttia Nougat-päivityksen saatavuudesta. Ruutukaappauksen teksti on käännetty automaattikääntäjällä turkista espanjaksi, mutta uutisen julkaisseen The Android Soul -sivuston mukaan he ovat saaneet myös ruutukaappauksen alkuperäisestä turkinkielisestä tekstistä.

Netissä kiertävien ruutukaappausten tietoihin ei välttämättä kannata uskoa sokeasti, mutta ajankohta vaikuttaa ainakin periaatteessa täysin uskottavalta. Eri maiden operaattoreilla voi kestää oma aikansa päivityksen julkaisun kanssa, joten kaikkialla Nougat ei välttämättä tule saataville vielä tammikuun 17. päivänä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja