Tuleeko Android Nougat Galaxy S7:lle jo ensi viikolla?

Manu Pitkänen

Tuleeko Android Nougat Galaxy S7:lle jo ensi viikolla?
Samsung on luvannut julkaista Android Nougatin Galaxy S7 -älypuhelimille tammikuun aikana. Ajankohta on hieman epämääräinen, mutta uuden vuodon ansiosta siihen on saatu hieman tarkennusta.

Euroopassa myytäviin Galaxy S7 -malleihin (SM-G935F) päivitys saatetaan julkaista jo 17. tammikuuta eli vajaan viikon kuluttua. Näin väitetään ainakin ruutukaappauksessa, joka esittää Samsung Turkin kommenttia Nougat-päivityksen saatavuudesta. Ruutukaappauksen teksti on käännetty automaattikääntäjällä turkista espanjaksi, mutta uutisen julkaisseen The Android Soul -sivuston mukaan he ovat saaneet myös ruutukaappauksen alkuperäisestä turkinkielisestä tekstistä.

Netissä kiertävien ruutukaappausten tietoihin ei välttämättä kannata uskoa sokeasti, mutta ajankohta vaikuttaa ainakin periaatteessa täysin uskottavalta. Eri maiden operaattoreilla voi kestää oma aikansa päivityksen julkaisun kanssa, joten kaikkialla Nougat ei välttämättä tule saataville vielä tammikuun 17. päivänä.

Parhaat kännykkätarjoukset

Microsoft Surface Duo – hinta laskenut -49%

Microsoft Surface Duo
813 € CDON
1642 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 1586 €

Samsung Galaxy S20 – hinta laskenut -41%

Samsung Galaxy S20
370 € Multitronic
683 € CDON
799 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 630 €

Honor X8 – hinta laskenut -32%

Samsung Galaxy S10e – hinta laskenut -30%

Samsung Galaxy S10e
337 € CDON
674 € Dustin Home

Alin hinta viikko sitten: 481 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.