Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Uusi video: Tällaisia ensimmäiset iPhone-prototyypit olivat

Manu Pitkänen

Uusi video: Tällaisia ensimmäiset iPhone-prototyypit olivat
Viime viikolla Sonny Dickson julkaisi lyhyen videon, jossa esitellään pintapuolisesti iPhonen varhaisen kehitysvaiheen käyttöjärjestelmää. Ohjelmistoa kehitettiin iPodin pohjalta, mikä myös näkyy sen käyttöliittymässä.

iPhonen ohjelmiston kehitys ei ollut suoraviivainen prosessi, vaan Apple määräsi kaksi eri tiimiä kilpailemaan käyttöjärjestelmän kehittämisestä. Toinen tiimi kehitti ohjelmistoa iPodin pohjalta (Tony Fadell), kun taas toinen tiimi otti alkupisteekseen OS X:n (Scott Forstallin tiimi) ja lähti muokkaamaan sitä puhelimeen sopivaksi. Sonny Dickson on julkaissut nyt tämän toisenkin ohjelmiston varhaisesta kehitysversiosta lyhyen esittelyvideon.

Videolla käyttöjärjestelmät nähdään vertailun helpottamiseksi vierekkäin. Scott Forstallin tiimin kehittämä ohjelmistoversio on ainakin käyttöliittymänsä osalta varsin karkea, mutta ajatuksellisesti se edustaa lähemmin nykyistä iOS:ää. Käyttöjärjestelmää hallitaan painamalla näytöllä olevia painikkeita, kun taas Tony Fadellin ohjelmistossa käyttöliittymää hallitaan virtuaalisen kiekon avulla.Kuten tunnettua, Scott Forstallin tiimi voitti tämän kisan.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja