Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung toi uutta väriä Galaxy S7:ään

Puhelinvertailu

Samsung toi uutta väriä Galaxy S7:ään
Samsung on kertonut, että se tuo uuden värivaihtoehdon tämänhetkiselle älypuhelinmalliston ykkösmallille. Galaxy S7 -tuoteperheen lippulaivamalli Galaxy S7 edge saa nyt kuudennen värivaihtoehdon.

Aiempien värivaihtoehtojen (Onyx, Kulta Platina, Titaani Hopea, Pearl White ja Pink Gold) lisäksi myyntiin tulee nyt Blue Coral -väri, joka on vaaleahko, metallinhohtoinen sininen väri, jonka aksenttina toimii kultainen metallikehys.

Yhtiön mukaan erikoissävy antaa vaikutelman, että "puhelimen pinta olisi valaistu sisältäpäin". Kyseisen väri on nimensä mukaan saanut inspiraationsa luonnosta ja se tuo mieleen aiempien vuosien siniset Galaxy-mallit.

Samsung selkeästi pyrkii julkistuksella nostamaan viime vuoden malliston myyntilukemia odotellessa seuraavien kuukausien aikana julkistettavia uusia Galaxy S -huippumalleja.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja