Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Suomeen laajentunut älypuhelinvalmistaja ongelmissa – Omaisuus takavarikkoon

Manu Pitkänen

Suomeen laajentunut älypuhelinvalmistaja ongelmissa – Omaisuus takavarikkoon
Näyttävien uutisotsikoiden saattelemana Suomessa toimintansa viime vuonna aloittaneen Turing Robotics Industriesin irtain omaisuus on takavarikoitu, kertoo Salon Seudun Sanomat.

Turing Robotics Industriesin tavoitteena oli aloittaa tietoturvaltaan huippuluokkaiseksi markkinoidun älypuhelimen valmistus Salossa. Aloite sai mediassa paljon palstatilaa, sillä Salossa ei ole valmistettu puhelimia lainkaan sen jälkeen kun Nokia vuonna 2012 ilmoitti lopettavansa tehtaan toiminnan.

TRI on markkinoinut puhelimiaan ennakkomyyntikampanjoiden avulla. Samanlaista taktiikkaa TRI:n toimitusjohtaja Steve Chao käytti muutama vuosi sitten johtaessaan QSAlpha-nimistä yritystä, jonka tarkoituksena oli tuoda myyntiin tietoturvaltaan edistyksellinen Quasar IV -älypuhelin. Puhelin ei edennyt koskaan myyntiin asti.

Varsinais-Suomen käräjäoikeuden päätöksen mukaan takavarikolla turvataan yli 300 000 euron saatavia. Takavarikkoa haki naantalilainen PHE-Consulting Oy, joka on yksi Turing Robotics Industries Oy:n omistajista.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja