Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

YT-neuvottelut on mennyttä aikaa – Rovio laajenee taas

Manu Pitkänen

YT-neuvottelut on mennyttä aikaa – Rovio laajenee taas
Suomalainen peliyhtiö Rovio osui naulankantaan viime vuonna julkaistulla Angry Birds -elokuvallaan. Parin vuoden mittaisen säästökuurin jälkeen hyvään kasvuvauhtiin päässyt yhtiö onkin päättänyt nyt perustaa uuden pelistudion.

Pelistudio sijoitetaan Brexitistä huolimatta Lontooseen, jossa Rovion mukaan löytyy paljon pelialan osaamista sekä luovia kykyjä. Uusi studio keskittyy MMO-tyyppisten ja Angry Birds -tuotesarjasta riippumattomien pelien kehittämiseen. Ennestään Rovio on perustanut kolme pelistudiota Suomeen ja yhden Tukholmaan. Lontooseen on tarkoitus palkata 20 työntekijästä koostuva tiimi.

Elokuvatuotannon ja uusien pelistudioiden lisäksi Rovio hakee uutta liiketoimintaa mobiilipalveluiden saralta. Viime syksynä Rovio esitteli Hatch-pelipalvelun, jonka avulla mobiilipelaajat voivat pelata haluamiaan pelejä suoratoistona. Pelejä ei tarvitse tällöin ladata ja asentaa puhelimeen. Hatchin julkinen testaaminen aloitetaan tämän vuoden aiknana.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja