Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Legendaarinen pelisarja laajenee vihdoin Androidille

1
Manu Pitkänen

Legendaarinen pelisarja laajenee vihdoin Androidille
Nostalgikkojen iloksi Microsoft toi vuonna 1997 alkaneen Age of Empires -strategiapelisarjan mobiilipelaajien ulottuville julkaisemalla Age of Empires: Castle Siege -pelin Windows Phonelle vuonna 2014. Vuonna 2015 samainen peli julkaistiin iOS:lle.

Muutaman vuoden odottelunkaan jälkeen Castle Siege -peliä ei ole näkynyt Google Playssä, mutta Android-puhelimien ja -tablettien omistajia ei ole kuitenkaan täysin unohdettu. Peli aiotaan nimittäin julkaista Androidille kuluvan vuoden maaliskuussa. Castle Siege noudattaa free-to-play-mallia eli pelin lataaminen on ilmaista, mutta pelissä etenemisen mahdollisuuksien parantaminen maksaa.

Age of Empires -pelisarjasta oli kehitteillä mobiililaitteille toinenkin peli, World of Domination. Kyseinen peli ehdittiin soft-lanseeratakin, mutta viime vuoden lopulla sen täysimääräinen julkaisu päätettiin peruuttaa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Anonyymi käyttäjä
jarppi0123 (vahvistamaton)

1

Entäs loskaa on tulossa windows alustalle. Plus kiva päästä pelaamaan peliä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja