Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Android Nougat julkaistaan HTC:n lippulaivoille lähiaikoina

Manu Pitkänen

Android Nougat julkaistaan HTC:n lippulaivoille lähiaikoina
HTC lippulaivatuoteperheeseen kuuluvat 10- ja One M9 -älypuhelimet saavat Euroopassa Android Nougat -päivityksen kahden viikon sisällä, kertoo yhtiön Euroopan toimintojen tuote- ja palvelujohtaja Graham Wheeler.

Molemmat puhelinmallit (operaattorilukittomat) saavat Nougat-päivityksen samoihin aikoihin eli niiden välillä ei ole olennaista porrastusta. Vanhempi One M8 -lippulaivamalli jää Android Marshmallowiin, sillä HTC ei ole luvannut julkaista Nougatia sille. Päätös noudattaa HTC:n aiempaa linjaa, jossa uusimman käyttöjärjestelmän saavat kaksi tuoreinta lippulaivapuhelinta.

Nougat on julkaistu vasta muutamalle älypuhelimelle eikä siihen perustuvia uusiakaan puhelimia ole vielä ehtinyt markkinoille. Tästä syystä Nougatin osuus aktiivisesta Android-laitekannasta on vain 0,7 prosenttia.


Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.