Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Galaxy S7:n Nougat-päivityksen jakelu laajenee

Manu Pitkänen

Galaxy S7:n Nougat-päivityksen jakelu laajenee
Samsung käynnisti viime viikolla Android Nougat -päivityksen jakelun Galaxy S7:lle ja Galaxy S7 edgelle, mutta uuden ohjelmiston puhelimeensa on voinut ladata vain Galaxy Beta -ohjelmaan osallistuneet testaajat. Nyt jakelua on avattu laajemmalle yleisölle.

Beta-testaajien lisäksi muutkin Galaxy S7 -omistajat Britanniassa ja Kiinassa, mutta joidenkin tietojen mukaan jakelu Kiinassa olisi ollut hetken keskeytettynä ilmenneiden ongelmien takia. Käyttöjärjestelmäpäivityksellä on kokoa noin 1,2 gigatavua, joten puhelimesta kannattaa raivata tarpeeksi tilaa sen lataamista ja asentamista varten. Päivitys tuo pieniä uudistuksia puhelimen käyttöliittymään sujuvamman käytön edistämiseksi.

Esimerkiksi Allways On Display -toiminto osaa näyttää jatkossa kaikkien sovellusten lähettämät ilmoitukset.

Järjestelmän suorituskyvyn luvataan myös paranevan Nougatin asentamisen jälkeen. Osa suorituskyvyn parannuksesta voi tosin olla peräisin renderöidyn resoluution alentamisesta: puhelimen QHD-näytölle piirretään käyttöliittymän elementit jatkossa Full HD -tarkkuudella. Jos tarkkuuden haluaa kasvattaa 1440x2560 pikseliin, se onnistuu näyttöasetuksista.


Samsung on lisännyt käyttöjärjestelmäänsä myös mahdollisuuden suodattaa näytön lähettämää sinistä valoa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja