Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung vahvisti huhut – Galaxy S8:n julkaisu viivästyy

Manu Pitkänen

Samsung vahvisti huhut – Galaxy S8:n julkaisu viivästyy
Samsungin mobiilidivisioonan johtaja Koh Dong-jin on vahvistanut medialle, että yhtiö ei aio julkistaa seuraavan sukupolven Galaxy S -älypuhelinta MWC-messuilla. Aiempina vuosina esittelytilaisuus on järjestetty samoihin aikoihin messujen kanssa.

Koh ei suostunut paljastamaan koska kehitteillä oleva Galaxy S8 -älypuhelin aiotaan esitellä, mutta todennäköisesti kuitenkin kevään aikana vaikka normaalista aikataulusta hieman lipsutaankin. Syytä myöhästymiselle voidaan vain arvailla, mutta yhtiö saattaa käyttää tavallista enemmän aikaa uuden lippulaivapuhelimen laadunvalvontaan Galaxy Note 7 -skandaalin jälkeen.

Samsungilla on Android-pohjaisten high-end-puhelimien markkinoilla varsin suvereeni asema, joten kilpailullisten syiden takia yhtiön ei tarvitse varsinaisesti pitää edes hoppua. Applen älypuhelinjulkaisut koittavat vasta syksyllä.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.