Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Pinkki viiva piinaa Galaxy S7 edgen omistajia

Manu Pitkänen

Pinkki viiva piinaa Galaxy S7 edgen omistajia
Pystysuuntainen pinkki viiva on piinannut jossain määrin Galaxy S7 edgen omistajia puhelimen julkaisusta lähtien, mutta näyttöongelma keräsi vasta nyt laajempaa huomiota medialta.

Näyttöongelma ilmenee varsin selkeästi eikä sitä voi olla huomaamatta: puhelimen näytölle ilmestyy tuntemattomasta syystä pystysuuntainen vaaleanpunainen viiva. Viivan ilmestyminen aiheuttaa lähinnä visuaalista haittaa, eli kosketusnäytön pitäisi toimia siitä huolimatta täysin normaalisti. Vika voi olla kuitenkin merkki jostakin muusta piilevästä ongelmasta, joka pahenee ajan kanssa – siksi kannattaa selvittää mahdollisuus korjauttaa näyttö takuun alaisuudessa.

Samsung on ainakin Benelux-maissa luvannut korjata vian takuutyönä, kunhan näytössä ei näy huolimattoman käytön seurauksena syntyneitä säröjä. Samsungin mukaan pinkki viiva on ilmestynyt näytölle erityisesti puhelimen putoamisen seurauksena. Taustalla on ilmeisesti puhelimen näyttöä ohjaavan piiristön vioittuminen.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja