Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung teki ennätystuloksen – Ennustaa älypuhelinkaupan kasvun hidastuvan

Manu Pitkänen

Samsung teki ennätystuloksen – Ennustaa älypuhelinkaupan kasvun hidastuvan
Samsung on julkaissut viime vuoden lopun tuloksensa. Galaxy Note 7:n myynnin lopettamisesta aiheutuneet kulut kirjattiin suurimmaksi osaksi heinä-syyskuun osavuositulokseen, minkä takia suurempia peikkoja Q4:n tulosjulkistuksesta ei löydy.

Oikeastaan päinvastoin, sillä Samsungin liikevoitto oli vuoden lopulla poikkeuksellisen hyvä – suurin kolmeen vuoteen. Hyvän tuloksen taustalla oli vakaana pysynyt älypuhelinkauppa ja rajusti kasvanut puolijohdeliiketoiminta. Muistipiirien hinta on kasvanut ja lisäksi keskihintaisissa älypuhelimissa käytettävien järjestelmäpiirien kysyntä on kasvanut.

Puolijohdeyksikön voidaan odottaa säilyttävän tuloskuntonsa jatkossakin, sillä esimerkiksi Qualcomm on ilmoittanut valmistavansa Snapdragon 835 -järjestelmäpiirit Samsungin 10 nanometrin tekniikalla. Samsung käyttänee tekniikkaansa myös omissa uusissa Exynos-piirissä.


Samsung odottaa älypuhelinmarkkinan kasvun hidastuvan edelleen tänä vuonna ja asiakkaiden huomion siirtyvän palveluiden suuntaan. Samsungin arvion mukaan tekoälyllä tulee olemaan suuri rooli palveluiden laadun ja houkuttelevuuden parantamisessa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja