Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

WhatsApp päivittyi – Kolme uutta ominaisuutta iPhonelle

Manu Pitkänen

WhatsApp päivittyi – Kolme uutta ominaisuutta iPhonelle
WhatsAppin iPhone-sovelluksesta on julkaistu uusi 2.17.1-versio. Päivittäjät löytävät ohjelmasta kolme keskeistä uutta ominaisuutta.

Ensimmäinen on mahdollisuus lähettää viestejä offline-tilassa. Viestit eivät tällöin tietenkään lähde mihinkään, vaan ne siirtyvät jonoon: kun verkkoyhteys on taas päällä, niin viestit lähtevät puhelimesta automaattisesti. Aikaisemmin viestin lähetys on vain epäonnistunut ilman verkkoyhteyttä ja ne on pitänyt manuaalisesti lähettää uudelleen, kun verkkoyhteys on taas käytettävissä.

Muistin käyttö -näkymää on myös muutettu, mikä helpottaa ylimääräisen datan poistoa tallennustilan lisäämiseksi iPhoneen. Näkymän kautta voit poistaa keskusteluista tietynlaiset mediatyypit, kuten videot. Muistihallintaan pääset käsiksi seuraavasti Asetukset > Datan ja tallennustilan käyttö > Muistin käyttö.

Viimeisimpänä ja kenties kaikkein vähäisimpänä muutoksena on mahdollisuus lähettää korkeintaan 30 kuvaa tai videota kerralla.

Uusimman version voit ladata App Storesta.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

P.S. Kaikkien diilit-uutiskirjeemme tilanneiden kesken arvomme joulukuussa 2019 mm. Turtle Beachin kuulokkeet ja muita palkintoja.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja